• Uklonite proizvod
    Prihvatiti
    Otkazati
    Ukupna cena: 0,00 RSD
Zepter Blog > Posts with tag
  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5  > 
Pročitajte

Junetina sa pirinčanim rezancima

U receptu za junetinu sa testeninom od pirinča imate savršeno izbalansirane proteine, ugljene hidrate, vitamine i biljna vlakna. Inspiraciju smo pronašli u Aziji, a zahvaljujući njegovom veličanstvu, našem Zepter Woku, ovaj specijalitet spremićemo na poptuno zdrav i bezbedan način.
Objavljeno: 21.9.2018. 10:34:31 od strane Zepter International | sa 0 komentara
Pročitajte

Palamida sa blitvom

Palamida spada u plave ribe i pripada porodici skuša na koju najviše i podseća. Ako izuzmemo seckanje namirnica, za ovaj recept biće Vam potrebno oko pola sata ili manje ako budete kuvali krompir i blitvu paralelno sa ribom.
Objavljeno: 14.9.2018. 11:16:35 od strane Zepter International | sa 0 komentara
Pročitajte

Rižoto s gamborima i šparglom

Rižoto s morskim plodovima je uvek dobar izbor za nedeljni ručak ili elegantnu večeru, bilo da obrok spremate za svoju porodicu ili ste pozvali prijatelje u goste. Sofisticirano, ukusno i jednostavno. Mi smo spojili naizgled nespojivo i dodali malo zelene boje i drugačije strukture u klasičan rižoto – šparglu i pesto sos koji u ovom jelu koristimo kao začin.
Objavljeno: 31.8.2018. 14:28:07 od strane Zepter International | sa 0 komentara
Pročitajte

Teleći koteli sa pestom i sirom

Da li ste raspoloženi za nešto kreativniji obrok? Preporučujemo naš tvist na klasični pečeni teleći kotlet.
Objavljeno: 16.8.2018. 15:43:57 od strane Zepter International | sa 0 komentara
Pročitajte

Rižoto sa sipinim mastilom

Ovaj morski specijalitet izgleda kao da ga je sam Dart Vejder spremio za Sith Lordove, ali upkos pretećem izgledu donosi bogate ukuse morskih dubina zahvaljujući neverovatnim svojstvima sipinog mastila koje daje, ne samo boju, nego i aromu čitavom jelu.
Objavljeno: 7.8.2018. 10:58:37 od strane Zepter International | sa 0 komentara
  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5  > 
Accept

Cookies

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko "Kolačića".