• Uklonite proizvod
    Prihvatiti
    Otkazati
    Ukupna cena: 0,00 RSD
Zepter Blog > Posts with tag
Pročitajte

Rižoto s gamborima i šparglom

Rižoto s morskim plodovima je uvek dobar izbor za nedeljni ručak ili elegantnu večeru, bilo da obrok spremate za svoju porodicu ili ste pozvali prijatelje u goste. Sofisticirano, ukusno i jednostavno. Mi smo spojili naizgled nespojivo i dodali malo zelene boje i drugačije strukture u klasičan rižoto – šparglu i pesto sos koji u ovom jelu koristimo kao začin.
Objavljeno: 31.8.2018. 14:28:07 od strane Zepter International | sa 0 komentara
Pročitajte

​Zdrave njoke sa povrćem

Ovo veoma jednostavno jelo blagog ukusa će učiniti da i osobe koje nisu ljubitelji povrća ne mogu da zamisle njoke pripremljene na drugačiji način. 
Objavljeno: 11.4.2018. 14:44:53 od strane Zepter International | sa 0 komentara
Pročitajte

​Makaroni sa gorgonzolom

Sigurno ste svi čuli za omiljeni američki „specijalitet“ Mac&Cheese, odnosno Makarone sa sirom. Jednostavno i zasitno jelo, pravi “comfort food”. Mi smo odlučili da malo eksperimentišemo i da ovom jednostavnom jelu damo notu elegancije kroz izbor sira – odlučili smo se za Gorgonzolu, jaki plavi sir italijanskog porekla.
Objavljeno: 11.9.2017. 16:55:55 od strane Zepter International | sa 0 komentara
Pročitajte

Začinjeni patlidžan sa paradajzom i maslinama

Patlidžan je zapravo poreklom iz Indije. U Sanskritu postoji čak 20 reči koje označavaju ovu namirnicu, a danas je veoma zastupljen u grčkoj, turskoj i italijanskoj kuhinji. Setite se samo grčke musake, umaka Baba Ganuš sa Bliskog Istoka, te italijanskog patlidžana sa parmezanom.
Objavljeno: 11.9.2017. 16:35:14 od strane Zepter International | sa 0 komentara
Accept

Cookies

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko "Kolačića".